• APA CANAL S.A. Galați
  Protejăm apa, protejăm viața!
 • STATIA DE EPURARE Galați
  Împreună avem grijă de apă!
 • APA CANAL S.A. Galați
  Fiecare picatură contează!
 • STATIA DE EPURARE Tecuci
  Împreună avem grijă de apă!
 • ECHIPAMENTE
  Achiziții pe POIM 2014-2020
 • STATIA DE EPURARE Liesti
  Împreună avem grijă de apă!
 • ECHIPAMENTE
  Achiziții pe POIM 2014-2020
 • STATIA DE EPURARE Pechea
  Protejăm apa, protejăm viața!
 • APA CANAL S.A. Galati
  Protejăm apa, protejăm viața!
 • STATIA DE EPURARE Tg. Bujor
  Împreună avem grijă de apă!

Apa Canal S.A. Galați - Portal - plată online

Apa Canal S.A. Galati - Apa sigură!

APA CANAL Galați continuă investițiile în infrastructura de apă și canalizare din județ

Societatea Apă Canal S.A. Galaţi a semnat pe 20 decembrie 2017, cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Contractul de Finanţare nr.158/20.12.2017, aferent investiției „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Galati, în perioada 2014 – 2020”, proiect co-finanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Compania gălăţeană este unul dintre primii operatori regionali care accesează fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014 - 2020.

foto_14.09.2020.jpg
anunt

Vandalizare obiective APA CANAL din Comuna Pechea

 

Referitor:   Acțiuni de vandalizare obiective APA CANAL din Comuna Pechea

În cursul zilelor de vineri și sâmbătă (14-15 august 2020), în Comuna Pechea, Județul Galați, au avut loc o serie de acțiuni de vandalizare la obiective strategice de alimentare cu apă a locuitorilor comunei. A fost sustrasă o pompă dintr-un foraj și a fost distrusă instalația electrică și de automatizare de la stația de pompare apă potabilă ce deservește comuna.

FOLOSIȚI APA POTABILĂ RESPONSABIL !

Societatea APA CANAL S.A. GALAȚI recomandă consumatorilor/clienților, cu deosebire celor din mediul rural, să utilizeze apa potabilă cu maximă responsabilitate, strict în scop casnic, menajer, mai ales în contextul măsurilor necesare evitării raspândirii COVID-19.

Odată cu venirea căldurii și începerea lucrărilor agricole, corelat cu seceta din perioada anterioară,  Operatorul Regional APA CANAL S.A. GALAȚI întâmpină dificultăți în asigurarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în multe din localitățile în care operează.

folositi_apa_responsabil
anunt

Foraj suplimentar la Smârdan

 

În vederea creșterii debitul de apă captat pentru Comuna Smârdan, s-au executat lucrări de reparații la forajul scos din funcțiune de accidentul de teren survenit înainte de preluarea localității în aria de operare a APA CANAL S.A. Galați.

Situația blocurilor din municipiul Galați la care racordurile de preluare ape uzate menajere lipsesc sau sunt defecte - iunie 2020

Societatea APA CANAL S.A. Galați, a continuat efectuarea verificărilor la blocurile din municipiul Galați, prin intermediul personalului Departamentului Canalizare, constatând în continuare deficiențe majore în ceea ce privește funcționarea instalațiilor interioare de canalizare.

Reamintim că în luna februarie 2019 am dat publicității o primă situație privind astfel de deficiențe identificate la un număr de 130 asociații de proprietari, respectiv  412 racorduri aferente unui număr de 281 de blocuri. Ulterior, până în luna decembrie 2019, am identificat alte 371 racorduri de preluare apă uzată menajeră, rupte sau deteriorate, aferente unui număr de 240 de blocuri din 132 asociații de proprietari.

 

informare
anunt

Societatea APA CANAL S.A. Galați își reia lucrul cu publicul, cu distanțare fizică și în siguranță

 

Începând de marți, 2 iunie 2020, Societatea APA CANAL S.A. Galați redeschide toate birourile/ghișeele de relații directe cu publicul, cu impunerea tuturor măsurilor sanitare în vigoare în România, pentru a asigura protecția și siguranța clienților, dar și a propriilor angajați.

Încă de la apariția primelor cazuri în România de infecție cu noul coronavirus, am derulat ample acțiuni de dezinfecție la toate punctele de lucru și pe străzile adiacente, în toate birourile societății și în toate spațiile destinate publicului, acțiuni care se vor derula și în continuare.

anunt

Continuitatea serviciului de alimentare cu apă poate fi asigurată doar prin plata facturilor

 

Societatea Apa Canal S.A. Galați mulțumește tuturor cliențiilor care înțeleg faptul că facturile reprezentând contravaloarea serviciilor de apă și de canalizare trebuie achitate și în această perioadă, pentru a asigura continuitatea serviciului de utilități.

Apa Canal S.A. Galați este o societate comercială care se autofinanțează, fără a beneficia de fonduri de la bugetele de stat, locale sau județene. Sursele noastre de venit sunt încasările pe care le obținem din plata de către utilizatori - persoane fizice și juridice - a apei potabile furnizate, a serviciilor de canalizare și epurare, a celor de vidanjare, precum și din prestarea către terți a unor lucrări specifice domeniului nostru de activitate.

Dezinfecție la obiectivele Apa Canal S.A. Galați

 

Pentru că suntem responsabili și pentru că ne dorim să le oferim gălătenilor un climat de siguranță, urmăm cu strictețe, în permanență, normele de igienizare ce se impun, mai ales în contextul răspândirii extrem de rapide a coronavirusului Covid 19.

Se iau măsuri de stropire, zilnic, cu cisterna cu soluție dezinfectantă, a căilor de acces la obiectivele Apa Canal S.A. Galați, în toate sectoarele, precum și a străzilor din perimetrul acestora.

dezinfectie-coronavirus

Procesul de producție al apei potabile

Tratarea și epurarea apei uzate

Aveți nelămuriri? - vă putem ajuta!

Pentru nelămuriri legate de activitatea de alimentare cu apă/canalizare puteți consulta Întrebări frecvente

Vidanjare la cel mai redus tarif din județ

Apele uzate care nu ajung în sistemul de canalizare și ulterior în stațiile de epurare, pentru a fi curățate/tratate, au impact negativ asupra mediului, contaminând aerul, solul și pânza freatică.

Din acest motiv, legislația în vigoare prevede că în zonele în care nu există rețele de canalizare, utilizatorii au obligația dotării cu bazine etanșe vidanjabile sau cu stație de epurare compactă locală.

tarif_vidanjare.jpg
factura-email.jpg

Puteţi primi factura pe e-mail

Pe site-ul societății găsiți un formular (http://www.apa-canal.ro/cereri/factura-email.pdf) pe care trebuie să-l completați și să-l trimiteţi la adresa de e-mail: office@apa-canal.ro, pe fax la nr. 0236.473367 sau să-l depuneți la Registratura societății din Galați, str. C-tin. Brâncoveanu nr. 2.

APA CANAL S.A. Galați

Strada C. Brancoveanu nr. 2
Localitate Galati, Romania, cod 800058

CONTACT

Legaturi directe: Call Center: 0336 390272
Dispecerat: 0236 463294
Telefon fix centrala: 0236 473380

GDPR