Vidanjare la cel mai redus tarif din județ

Vidanjare la cel mai redus tarif din județ

Vidanjare la cel mai redus tarif din județ

Apele uzate care nu ajung în sistemul de canalizare și ulterior în stațiile de epurare, pentru a fi curățate/tratate, au impact negativ asupra mediului, contaminând aerul, solul și pânza freatică.

Din acest motiv, legislația în vigoare prevede că în zonele în care nu există rețele de canalizare, utilizatorii au obligația dotării cu bazine etanșe vidanjabile sau cu stație de epurare compactă locală.

Vidanjarea și evacuarea apelor uzate din fosele de colectare se realizează  de către operator, în baza unui contract de servicii preluare ape uzate vidanjate. 

Tarifele APA CANAL pentru vidanjare, care au intrat în vigoare începând cu luna noiembrie 2023 sunt:

    • tarif vidanjare: 15,40 lei/mc (TVA inclus)
    • tarif deplasare vidanjă: 13,20 lei/km (TVA inclus)

La întocmirea noilor tarife am luat în considerare solicitările clienților privind tarifarea operațiunilor de vidanjare raportată la dimensiunea foselor septice și am avut în vedere necesitatea de a face față condițiilor concurențiale de pe piața de profil, în ideea de a fi cât mai competitivi pentru această nișă.

Societatea Apa Canal SA Galați oferă cele mai mici tarife la serviciile de vidanjare în Județul Galați. Avantajele vidanjării apelor uzate de către noi, respectiv protejarea mediului înconjurător și a sănătății populației, descurajarea pirateriei în acest domeniu și combaterea evaziunii fiscale, au reprezentat motivele esențiale ale stabilirii acestor tarife la nivelul costului de operare.

Apa este cea mai importantă resursă a planetei noastre! NU POLUAȚI APELE ȘI SOLUL! Protejati mediul înconjurător!