COMUNICATE

Societatea APA CANAL S.A. Galați aduce la cunoștință că, din cauza unei avarii survenite pe magistrala Dn1000mm în str. Aurel Vlaicu c/c str. Năruja, în data de 20.01.2020, începând cu orele 17,30 am fost nevoiți să procedăm la sistarea apei pentru consumatorii din Cartierul A.Vlaicu (arealul cuprins intre str.A.Vlaicu - str.1 Decembrie 1918 - str. Tecuci - str. Nufărului), în vederea execuției lucrărilor de remediere.
Personalul societății a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de ridicare a avariei.
S-a luat masura blocării circulației pe str. A.Vlaicu, tronsonul cuprins între str. Alba Iulia și str. Năruja. Rugăm participanții la trafic să opteze pentru rute alternative/ocolitoare.
Asigurăm cisternă cu apă în zona Cin Cin - str.Alba Iulia.
Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.

GDPR