Articole prima pagina

Lucrări de remediere avarie Tg. Bujor

Echipele Societății APA CANAL S.A. Galați au intervenit imediat în zonă pentru executarea lucrărilor de remediere a conductei avariate, în vederea asigurării alimentării cu apă a populației orașului Tg.Bujor. Am reușit să furnizăm apă în intervalul orar 17.00 (20.11.2018) – 09.00 (21.11.2018) din rezervele de apă existente în momentul producerii avariei. În cursul zilei de astăzi, echipele de intervenții APA CANAL fac eforturi susținute pentru executarea unui provizorat care să permită alimentarea cu apă a consumatorilor din orașul Tg. Bujor în regim continuu.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reintrarea în program normal de furnizare a apei potabile într-un interval de timp cât mai scurt.

Totodată, ținem să mulțumim primarului orașului Tg. Bujor pentru implicarea în soluționarea situației create și pentru sprijinul acordat în vederea identificării soluțiilor care să conducă la asigurarea serviciului de alimentare cu apă pentru locuitorii orașului în cel mai scurt timp posibil.