Porți deschise de Ziua mondială a apei 2020: „Apa și schimbările climatice”

Porți deschise de Ziua mondială a apei 2020: „Apa și schimbările climatice”

Porți deschise de Ziua mondială a apei 2020: „Apa și schimbările climatice”

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, ONU stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente.
Tema anului 2019 este: „Apa și schimbările climatice”


În cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, în intervalul 18-25 martie 2020 APA CANAL Galați deschide porțile stațiilor de tratare a apei Uzina 2 - Galați și N. Bălcescu – Tecuci, precum și ale tuturor stațiilor de epurare a apelor uzate din județul Galați (Galați, Tecuci, Tg.Bujor, Liești, Pechea), pentru toți cei își exprimă interesul de a vedea îndeaproape de unde vine apa de la robinet, să înțeleagă importanța stațiilor de epurare și fluxul tehnologic al tratării apei uzate.

Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele se vor vizita în grupuri organizate la fața locului, cu îndrumători - specialiști din cadrul stațiilor de tratare apă potabilă și de epurare a apelor uzate.

Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze din timp, în baza unei solicitări ce poate fi depusă direct la registratura APA CANAL Galați din str. C-tin. Brâncoveanu nr. 2, pe e-mail: office@apa-canal.ro sau pe fax: 0236.473367

Formularul pentru programare este obligatoriu și poate fi descărcat de aici: Cerere vizita la obiectivele Apa Canal

Relații suplimentare pot fi obținute la Serviciul Relatii cu Publicul, tel. 0236.473380 int.131 / 132 / 127.

Vă așteptăm cu drag