"Porți deschise" la APA CANAL de Ziua Mondială a Apei 2023: „Accelerarea schimbărilor”

"Porți deschise" la APA CANAL de Ziua Mondială a Apei 2023: „Accelerarea schimbărilor”

"Porți deschise" la APA CANAL de Ziua Mondială a Apei 2023: „Accelerarea schimbărilor”

În cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită anual în data de 22 martie, deschidem porțile stațiilor de tratare apă potabilă Uzina 2 - Galați și N. Bălcescu – Tecuci, precum și ale tuturor stațiilor de epurare a apelor uzate din Județul Galați (Galați, Tecuci, Tg.Bujor, Liești, Pechea, Movileni, Berești, Berești Meria și Cuca), pentru toți cei doritori să vadă îndeaproape de unde vine apa de la robinet, să înțeleagă importanța stațiilor de epurare și fluxul tehnologic al tratării apei uzate. 

Pe tot parcursul lunii martie, obiectivele se vor vizita în grupuri organizate, cu îndrumători - specialiști din cadrul stațiilor de tratare apă potabilă și de epurare a apelor uzate.

Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze din timp, în baza unei solicitări ce poate fi depusă direct la registratura APA CANAL S.A. Galați din str. Ctin. Brâncoveanu nr.2 sau trimisă pe e-mail: office@apa-canal.ro ori pe fax. 0236.473367. Relații suplimentare pot fi obținute la Serviciul Relații cu Publicul, tel.0236.473380 int.131 / 132 / 127.

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, Organizația Națiunilor Unite stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente. Tema anului 2023 este: „ACCELERAREA SCHIMBĂRILOR”.

Prin acțiunile derulate de Societatea APA CANAL Galați în parteneriat cu instituțiile de învățământ, sperăm să contribuim la conștientizarea tinerei generații în ceea ce priveste rolul și importanța apei, protejarea mediului înconjurător și respectul pentru natură. Responsabilitatea socială reprezintă un important aspect al acțiunilor de relații publice în cadrul programelor “Porți deschise” sau al parteneriatelor cu unitățile de învățământ, oferindu-ne posibilitatea ca valorile Apa Canal să poată fi imprimate generațiilor tinere.