Porți deschise de Ziua mondială a apei 2019

Porți deschise de Ziua mondială a apei 2019

Porți deschise de Ziua mondială a apei 2019

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, ONU stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente.

Tema anului 2019 este: APĂ PENTRU TOȚI.

În cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, în data de 22 martie 2019 APA CANAL S.A. deschide porțile stațiilor de tratare a apei Uzina 2 - Galați și N. Bălcescu – Tecuci, precum și ale tuturor stațiilor de epurare a apelor uzate din județul Galați (Galați, Tecuci, Tg.Bujor, Liești, Pechea), pentru toți cei își exprimă interesul de a vedea îndeaproape de unde vine apa de la robinet și să înțeleagă importanța stațiilor de epurare și fluxul tehnologic al tratării apei uzate.

Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele se vor vizita în grupuri organizate la fața locului, cu îndrumători - specialiști din cadrul stațiilor de tratare apă potabilă și de epurare a apelor uzate.

Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze din timp, în baza unei solicitări ce poate fi depusă direct la registratura APA CANAL S.A. Galați din str. C-tin. Brâncoveanu nr. 2 sau trimisă pe e-mail: office@apa-canal.ro ori pe fax. 0236.473367. Relații suplimentare pot fi obținute la Serviciul Relatii cu Publicul, tel. 0236.473380 int.131 / 132 / 127.

Vă așteptăm cu drag