Topul CCIA Galați: APA CANAL SA - Locul I

Topul CCIA Galați: APA CANAL SA - Locul I

Topul CCIA Galați: APA CANAL SA - Locul I

Ediţia din acest an a Topului Firmelor realizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Galaţi s-a lansat la sfârşitul săptămânii trecute în cadrul unei gale în care au fost premiate firmele clasate pe primele locuri. Societatea APA CANAL SA s-a clasat pe Locul I în domeniul „Servicii – captarea, tratarea și distribuția apei”, categoria „Întreprinderi foarte mari”.

Topul din acest an a fost realizat pe baza performanțelor economice înregistrate în anul 2018 iar clasamentul reprezintă rezultatul aplicării unui algoritm complex, elaborat pe baza unei metodologii unitare la nivel național, conform unor indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resuselor umane și a capitalului angajat. Topul a fost structurat pe şapte domenii principale de activitate - "Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech", "Industrie", "Agricultură, Silvicultură și Pescuit", "Construcţii", "Servicii", "Comerţ" şi "Turism" - iar fiecare domeniu a fost împărţit pe grupe de activitate şi mărime a întreprinderilor.

Premiul primit de Societatea APA CANAL S.A. Galați ne onorează. Acesta dovedește seriozitatea și profesionalismul angajaților, calitatea serviciilor noastre, precum și faptul că, printr-un management eficient, APA CANAL reușește să fie zi de zi alături de clienții săi și să obțină rezultate economice deosebite.