Seminar regional de instruire în cadrul proiectului PISSA BERD la Galați

Seminar regional de instruire în cadrul proiectului PISSA BERD la Galați

Seminar regional de instruire în cadrul proiectului PISSA BERD la Galați

Apa Canal Galați, gazda Seminarului regional „Asistență tehnică pentru consolidarea capacității sectorului de apă și apă uzată în România”

În data de 27 februarie 2020 a avut loc la sediul Operatorului Regional Apa Canal S.A. Galați seminarul regional de instruire din cadrul proiectului PISSA BERD „Asistență tehnică pentru consolidarea capacității sectorului de apă și apă uzată în România”, implementat de consorțiul Ramboll / BDO, sub coordonarea BERD.
Acest seminar face parte dintr-o serie de 6 seminarii regionale pe teme de interes pentru sectorul de apă și apă uzată din România. Cel de-al treilea seminar, desfășurat în data de 27 februarie 2020, a avut ca tematică „Îmbunătățirea performanței operaționale”.
În cadrul seminarului au fost abordate teme precum: „Consolidarea sectorului de apă”, „Evoluția personalului”, „Relații cu clienții”, „Avantaje și dezavantaje privind consolidarea în România ”, „Operare și întreținere”, „SCADA utilizată în operațiunile utilității”, „Indicatori cheie de performanță”.
Temele discutate au fost prezentate de Henrik Werchmeister – Water Utility Expert, director în cadrul VCS Danemarca, Thomas Abildgaard Jørgensen – Drinking Water Quality Expert, Senior Project Manager, VCS Danemarca și Sorin Caian - Senior Partner Business Advisory BDO ROMANIA.
Cu acest prilej au fost prezenți la Galați reprezentanți ai Operatorilor Regionali și Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din regiunea sud-est, respectiv din județele Constanța, Buzău, Brăila, Galați, Vrancea.