Premii pentru Apa Canal S.A. Galați

Premii pentru Apa Canal S.A. Galați

Premii pentru Apa Canal S.A. Galați

În cadrul Galei Topul Național al Firmelor, ediția XXV, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), care a avut loc pe 7 noiembrie 2018 la Centrul Expozițional Romexpo, Societății APA CANAL S.A. Galați i s-a înmânat diploma pentru Locul VIII la categoria „Întreprinderi Mari”, grupa „Captarea, tratarea și distribuția apei”. Precizăm că această categorie a avut în frunte societățile Apa Nova București și Aquatim Timișoara.

Clasamentul Topului Național al Firmelor 2018 este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat. Ierarhia este construită pe baza unei metodologii clare, transparente şi unitare la nivel naţional, implementată de Camerele de Comerţ în toate judeţele ţării.

Precizăm că la ediţia din acest a Topului Firmelor din județul Galați, realizat de Camera de Comerț și Industrie Galați, Societatea APA CANAL S.A. Galați s-a clasat pe prima poziție în Domeniul Serviciilor, categoria „Întreprinderi mari”.

Premiile primite de Societatea APA CANAL S.A. Galați ne onorează și dovedesc seriozitatea și profesionalismul angajaților, calitatea serviciilor noastre, precum și faptul că, printr-un management eficient, APA CANAL reușește să fie zi de zi alături de clienții săi și să reziste pe piață cu rezultate deosebite.