Avarie majoră apă în Municipiul Tecuci 28.04.2022

Avarie majoră apă în Municipiul Tecuci 28.04.2022

Avarie majoră apă în Municipiul Tecuci 28.04.2022

UPDATE 18:20 S-au finalizat lucrările de remediere a avariei. Au început manevrele de încărcare a rețelei de distribuție apă potabilă. Mulțumim încă o dată clienților pentru înțelegere.


UPDATE 14:17 Estimăm reluarea furnizării apei în jurul orelor 18,00. S-au confecționat deja piesele necesare și se lucrează la montarea acestora pe conducta de apă în zona avariată.


Societatea APA CANAL S.A. Galați aduce la cunostinta clienților din Municipiul Tecuci, că, din cauza unei avarii produse pe magistrala de alimentare cu apă potabilă a orașului, în zona str. T. Panfile c/c str. Dragoslavele, am fost nevoiti să procedăm la oprirea apei în întreg municipiul, începând cu ora 11,15. Personalul APA CANAL S.A. Galați a fost mobilizat în zonă și se execută operațiunile specifice pentru remedierea avariei. Nu putem încă estima un termen până la reluarea alimentării cu apă. Funcție de evoluția lucrărilor, vom reveni cu precizări suplimentare. Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.