APA CANAL SA Galati

 

 

 
 

 

Programul în perioada Sărbătorilor de Paști și 1 Mai 2019

În perioada 26 aprilie – 1 mai 2019, casieriile APA CANAL S.A. Galati și birourile societății vor fi închise.

Sesizările și solicitările clienților pentru orice problemă în alimentarea cu apă și/sau de canalizare vor fi preluate de către Dispeceratul societății la numărul de telefon: 0236.463294. Dispeceratul are program de lucru NON STOP.

... mai mult

Uzina de Apă - gazdă în programul „Școala altfel”

În cadrul programului ”Școala altfel”, Uzina de Apă Galați a fost pe 18 aprilie gazda mai multor clase de elevi. Ne-au fost oaspeți elevi din clasele a II-a A, I-a A, I-a B și Pregătitoare B de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, clasele a VII-a B și VIII-a C de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” Pechea și clasa a X-a de la Liceul Teoretic „Dunărea”. Elevii au aflat de la specialiștii noștri întregul proces tehnologic prin care trece apa pentru a ajunge la robinete numai bună de băut.

Prin acțiunile derulate de Societatea APA CANAL Galați în parteneriat cu instituțiile de învățământ, sperăm să contribuim nemijlocit la conștientizarea tinerei generații în ceea ce priveste rolul și importanța apei, protejarea mediului înconjurător și respectul pentru natură.

„Școala altfel” la APA CANAL Galați

Un grup de 20 de elevi în clasa I-a B de la Școala Gimnazială nr.22 Galați a vizitat pe 16 aprilie Uzina de Apă Galați. Un alt grup de 15 elevi de la clasele XI-a C și E de la Colegiul Național „V. Alecsandri” a vizitat, tot marți, Stația de epurare a apelor uzate Galați. Și Stația de epurare de la Tecuci a primit oaspeți, de această dată fiind vorba de 30 de elevi de la clasa a IX-a A a Liceului Tehnologic „Elena Caragiani”.

... mai mult