Vidanjare la cel mai redus tarif din județ

Oprire mun. Tecuci - 28.11.2018

În cadrul lucrărilor de investiții executate de Societatea APA CANAL S.A. Galați în municipiul Tecuci, lucrări ce fac parte din „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă si Apă Uzată în Județul Galați, în perioada 2014 - 2020", respectiv Contractul de lucrări GL-CL-07 Alimentare cu apă și canalizare în Aglomerarea Tecuci, județul Galați,  în data de  28 noiembrie 2018, SC Rotary Constructii SRL va executa lucrări de montare cămin vane pentru cuplarea rețelei de apă potabilă în str.Ion Creangă  c/c bdul. Victoriei. Executarea lucrării reprezintă o prioritate având în vedere necesitatea asigurării condițiilor tehnice pentru continuarea/finalizarea proiectului de investiții derulat de Primăria Municipiului Tecuci “Reabilitare stradă – Bd. Victoriei ".

Întrucât complexitatea lucrărilor ce vor fi executate impune oprirea apei în întreg Municipiul Tecuci, pentru a diminua cât mai mult posibil disconfortul creat consumatorilor prin întreruperea alimentării cu apă potabilă, s-a stabilit intervalul afectat: miercuri, 28 noiembrie 2018, între orele 9,00- 16,00.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei.