Avertisment securitate

Avertisment securitate!

Societatea APA CANAL S.A. Galați face următoarele precizări:

Societatea APA CANAL S.A. Galați nu execută niciun fel de lucrări – fie la instalațiile de alimentare cu apă potabilă, fie la cele de canalizare – în apartamentele din blocuri sau în interiorul caselor/imobilelor private.

Rugăm pe această cale locatarii care au suspiciuni privind executarea de lucrări în instalațiile interioare de către persoane care se recomandă a fi angajați ai APA CANAL S.A. Galați sau există indicii că ar fi angajați ai societății noastre, să ne sesizeze acest lucru, pentru verificări și măsuri imediate.

În cazuri excepționale, în care este necesar accesul angajaților APA CANAL S.A. Galați în apartamente sau case în vederea verificării unor sesizări, aceasta se va face pe baza legitimației de serviciu - vezi model atasat - iar în cazul Asociațiilor de proprietari/locatari, de regulă în prezența președintelui/administratorului de bloc. Recomandăm, de asemenea, ca, în cazul în care există suspiciuni, să fie solicitată și cartea de identitate pentru confruntare.

În nicio situație angajații Companiei APA CANAL S.A. Galați nu au dreptul să ceară bani pentru presupuse prestații efectuate în apartamente sau case. În cazul blocurilor, facturile pentru consumul de apă potabilă și eventualele prestări de servicii de tip desfundare/vidanjare sunt de competența președintelui/administratorului (care vor emite comandă și vor primi factură/chitanță), iar în cazul caselor private, casierii - încasatori ai societății sunt de regulă cunoscuți, se identifică prin legitimație și – la cerere – carte de identitate, iar pentru sumele primite emit chitanțe pe care figurează datele de identificare ale Companiei APA CANAL S.A. Galati.

Prevenim pe aceasta cale cetățenii din aria de operare a Societății APA CANAL S.A. Galați  să nu se lase păcăliți de presupuși angajati ai Companiei care solicită sume de bani în schimbul prestării unor servicii pe instalațiile interioare de apă potabilă sau de canalizare.

TOTI angajații APA CANAL SA Galați dețin legitimații cu foto (vezi model). Vă rugăm verificați identitatea fiecărei persoane care intră pe proprietatea Dvs. (comparare cu CI). Angajații APA CANAL SA Galati NU au dreptul sa va ceara bani pentru nici un fel de prestari.

GDPR